Stallone Rockyjától ellesett módszerekkel készül a nagy meccsre Floyd Mayweather

Az már biztos, hogy ez lesz a világ legdrágább boksz mérkőzése, melyen két veterán bajnok Mayweather és Pacquaio méri össze a tudását szombaton Las Vegasban.

Hat éve készítik elő a menedzserek a nagy mérkőzést, mely eldönti: ki a jobb a két boksz legenda közül? Az amerikai Floyd Mayweather minden tétmérkőzését megnyerte, javarészt kiütéssel! /47 mérkőzés kiütés- 26 KO!/ Ellene szól viszont a kor: már 38 éves! Maga is érzi ezt, ezért visszatért a nagy boksz bajnokok régi módszeréhez: favágással erősíti magát. Éppúgy mint Papp Laci annak idején, és éppúgy mint Sylvester Stallone, aki Rocky Balboa bokszbajnok szerepében ugyancsak így edzett a felkészülés során. Elég lesz-e ez Manny Pacquaio ellen?

A Fülöp szigeti bokszoló szintén szupersztár, de ő már veszített mérkőzést. 64 összecsapásból 57-szer győzött. Két évvel fiatalabb az ellenfelénél. Ez a javára is válhatna. Csakhogy az utóbbi időben több időt töltött politikai összeesküvéssel, mint edzéssel! Pacquaio korábban úgy nyilatkozott: szeretne hazája államfője lenni. Rokonai és barátai- üzletfeleiről már nem is beszélve- pártot is kreáltak neki. Ellenfelei szerint a maffia is őt támogatja. Jót tesz-e egy profi bokszolónak, ha politizál? És megfordítva: vajon egy profi bokszolónak nem verik-e túlságosan szét a fejét a ringben? Persze lehet, hogy a közéletben elég a küzdőképesség, aa többire már nincs is olyan nagy szükség …

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez