Tudna-e annyit enni, mint Dwayne “Szikla” Johnson?

Dwayne “The Rock” Johnson nemrégiben megmutatta a világnak, hogy mit is eszik meg egy nap alatt. A napi több órát edző testépítő/színész egészen elképesztő mennyiségű ételt visz be minden nap a szervezetébe, de ez valamennyire érthető, hiszen komoly terhelésnek van kitéve. Nem így a Complex egyik munkatársa, aki úgy döntött, hogy megpróbálja legalább egy napig ugyanazt enni, amit a Szikla.

A majdnem öt kilót nyomó, hét étkezésre beosztott ételtorony, amit Johnson egy nap alatt lelfogyaszt, komoly kihívás bárkinek. Főleg Sean Evansnak, aki valamivel szerényebb fizikummal rendelkezik a már kissé ijesztő Sziklánál.

Óriási nehezítés volt Evans számára, hogy egyáltalán nem szereti a halakat, ami pedig komoly részét képezi az étrendnek. Úgy próbált segíteni saját testének a lehetetlen feladat elvégzésében, hogy sokat edzett a nevezetes napon, hogy ezzel is elégessen valamennyit a megevett ételből. Így talán “felszabadul egy kis hely a gyomrában.”

Aztán elég hamar eljött a pillanat, ami valószínűleg senkit sem fog meglepni: Evans gyomra nem bírta tovább, mire a férfi megszabadította a súlyos tartalomtól. Ez azonban egyáltalán nem vette el Evans kedvét, sőt: rájött, hogy ezáltal szinte a nulláról indulhat újra. Hogy végül sikerült-e abszolválnia a majd’ öt kiló étel elfogyasztását, az alábbi videóból kiderül:

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez