Ennél gusztustalanabb japán vetélkedő nem volt a világon

Japánban megszokott dolog a bizarrabbnál bizarrabb tévéműsorok, de alighanem ez viszi a prímet: kabócát kellett befújni egymás szájába.

Az AKBingo című műsorban egy olyan vetélkedőt rendeztek, mely során egy csőben lévő kabócát kell “befújni” az ellenfél szájában. A megaláztatáson  vetélkedőn  az AKB48 fiatal lányokból álló együttes tagjai vettek részt. A két lány – egyes kommentek szerint eléggé fallikus kinézetű – cső végén próbálta megakadályozni, hogy a másik egy igazán megtermett kabócát fújjon be a szájába.

A vesztes természetesen az volt, aki “lenyelte” a bogarat. Ezt aztán később a vesztesnek meg is kellett ennie. Sokan azonban csalást kiáltottak, mivel egyes japán és nyugati internetezők szerint a nyertes, a fogait használva nem engedte, hogy a szájába kerüljön az ízeltlábú. Mások szerint pedig a kabóca testfelépítése miatt is már eleve egyenlőtlen volt a küzdelem: a potroh felől ugyanis sokkal könnyebben a rovart fújni, mint a fej irányából.

A kabócás részlet csak erős idegzetűeknek.

Az AKB 48 Japán egyik leghíresebb lánybandája.  2005 második felében alapította meg  Akimoto Jaszusi TV producer, zeneszerző, miután 7924 lány vett részt a meghallgatáson. Az AKB 48-ban lévő aktív tagok száma 61 (!), így az együttes bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is, mint a legnagyobb pop zenekar a világon.  Van magyar rajongói oldala is. 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez