51-en egy 6 személyes kocsiban

Külön internetes oldalak foglalkoznak azon Kínában történő különös esetekkel, amikre egyszerűen nem találunk szavakat. Most is ilyen esetet mutatunk be, amikor is egy 6 személyes autóból -hihetetlen módon- 51 személy bukkant elő.

Eléggé szürreálisnak hangzik a hír, de higgyék el, igaz, amit egy videó is bizonyítani fog. A Shanghaiist  nem először jelentet meg ilyen bizarr hírt, és többször megvádolták már őket azzal, hogy unalmukban álhíreket terjesztenek. Most a hitelesség felől semmi kétség. A kínai közlekedési hatóságok megállítottak egy furgont, amiben 51 építőmunkást szállítottak egy munkaterületre. Az autó valójában 6 személyes, mégis valahogy -szinte hihetetlen módon- bezsúfolódtak.

Amint a rendőrök kinyitják a furgon tolóajtaját, látták, hogy valami biztosan nincs rendben. A jelenet még a tokiói metrót is felülmúlja. A rendőr később utasítja az utasokat, hogy szálljanak ki, így egy hátborzongató jelenetben 49 utas kerül elő hátulról. Plusz ugye a két utas elől és megvan az 51.

Ami még furcsább az ügyben, hogy a munkások nem voltak illegális munkavállalók, sem menekültek, akiket átcsempésztek a határon. Ezek az emberek bejelentett építőmunkások voltak, akik megmagyarázhatatlanul, önként vettek részt a mutatványban. Nem akartak többször fordulni a kocsival, így inkább mindenki beszállt.

A rendőrség szerint szerencséjük volt, mert a jármű túlterhelésével elég hamar bekövetkezhetett volna egy baleset. Arról nem is beszélve, hogy nem kapnak levegőt, sőt a szexuális zaklatás is esélyes ilyen szűk helyen. Rekordkísérletnek viszont nem egy utolsó ötlet.

(Fotó:Youtube)

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez