A világ legszórakoztatóbb repülésbiztonsági tájékoztatója

Elege van abból, hogy míg a repülő kiér a kifutópályára halálra únja magát? Ezerszer végighallgatta már a kényszeredetten mosolygó légiutaskísérők monoton tájékoztatóit? Az amerikai Delta Airlines tesz róla, hogy többé ne kelljen végigszenvednie azt akemény hat percet.

Eddig a Virgin America légitársaság videója vitte a pálmát, akik úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz egy, a High School Musical és a Tökéletes hang című filmek ihlette videót készíteni a repülésbiztonságról, íme:


Azonban itt a trónfosztó Delta-video, ami – bár kissé izzadságszagúan, de eközben végtelenül hatásosan tömörített bele többtucat mémet legújabb produkciójába. Ráadásul sikerült olyan “hírességeket” is rávenni arra, hogy szerepeljenek, mint a dupla szivárványért rajongó férfi, az internet sztárja, az üvöltő kecske és a túlságosan ragaszkodó barátnő (overly attached girlfriend).
Mindezek mellett pedig látunk itt Nyan Cat-et, zongorázó macskát, de a végén egy nagyon kedves ismerőssel is találkozunk, akiről elég annyit elárulnunk, hogy imád dolgokat turmixolni.

Dőljön hátra és élvezze az utazást!

Fotó: Europress AFP Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez