Így szerez fiatal lányokat a pornóipar Amerikában

Új Netflix sorozat indul az Egyesült Államokban, Hot Girl Wanted címmel – néhány fiatal lány útját követi nyomon a teljesen normális, hétköznapi életüktől egészen a pornóiparig.

A sorozat azt mutatja be, hogy milyen könnyen kerülhet valaki biztonságos és átlagos kertvárosi környezetéből a kamera elé, hogy aztán pár hónap után le is szereljék. A forgatásokat végző cégek nagyon kecsegtető ajánlatokkal keresik az új dolgozókat, ingyen repítik őket az Államok bármelyik részéről, és kiemelkedő fizetést biztosítanak a fiatal, 18-19 éves lányoknak.

A bemutatott keserédes történetek szereplői először végtelenül lelkesek, de ez hamar alábbhagy, a legtöbbjük egy évet sem bír a pornóiparban.

A Netflix sorozat gerincét egy 19 éves lány, Tressa története alkotja, aki épp a gimnáziumot fejezi be, cheerleader és kiváló tanuló. Az esete azért különleges, mert nagyon jól mutatja be azt, hogy nem kell szörnyű családi háttér vagy vacak pénzügyi helyzet ahhoz, hogy valaki a pornóbizniszben kössön ki.

“Valahogy el akartam tűnni otthonról” – mondja el Tressa. – “Aztán találtam egy hirdetést a Craigslist-en.”

A sorozatban nyomon követhetjük a lányok mindennapjait, azt, hogy néha igazán nehéz a munka, de annál jobban élvezik a kikapcsolódást. Nemtörődömségük egyszerre érdekes és aggasztó, és az is kiderül, mennyire fontos nekik, hogy a többiek is megerősítsék őket a döntéseikben.

 

Fotó: Youtube

(Visited 16 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez