Kupakkal fizetne az új Fallout játékért

A Bethesda nevű videojáték-fejlesztő cég olyan címekkel büszkélkedhet, mint az Elder Scrolls sorozat, a Dishonored, illetve a Fallout 3 és a New Vegas. Novemberben pedig érkezik a világhírű játék legújabb, negyedik része.

Flickr
Flickr

Ha nem ismeri a játékot, akkor fontos részlet, hogy a poszt-apokaliptikus világban játszódó történet során kupakokkal kell mindenért fizetnünk. Ennek persze túl sok értelme nincs, de elsősorban nem is ezért imádták milliók a játékot.
Szinte elkerülhetetlennek tűnik így utólag, hogy egy rajongó ne próbálja meg a mostanit, mely során a GatorMacheteJr néven futó Imgur-felhasználó 2240 darab kupakot küldött a Bethesda Softworks-nek, így akarta ugyanis előrendelni a játék legújabb részét. A kupakok mellé a következő levelet küldte:

„A játék árát csupán a háború előtti pénznemekben találtam meg és mivel nem voltam tisztában a pontos átváltással, így elküldtem mindenemet, amit a Fallout 3 óta gyűjtöttem.”

A kérdés most már csupán annyi, hogy a Bethesda mennyire lesz jó fej. Egyfelől elég sokan figyelik a történet további fejleményeit, így marketinges szempontból talán jó ötlet lenne értékelni GatorMacheteJr kreatív kezdeményezését, ugyanakkor fennáll a veszélye annak, hogy sokan követik példáját és akarják majd megvásárolni az egyébként 60 dolláros (16,600 forint) játékot értéktelen kupakokért.

Fotó: Pixabay

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez