Próbált már nadrágban szülni? Na majd most…

L, XL és XXL. Ebben a három méretben kapható a szemérmes ruhadarab. Amelynek az a célja, hogy szülés közben is elrejtse azoknak a legintimebb testrészeit, akik erre igényt tartanak.

Az online forgalmazás már megkezdődött Malájziában. A gyártó, a MamaPride, vagyis anyai büszkeség azzal reklámozza az új darabot, hogy az a combokat, a bokát és a térdet is eltakarja a kiváncsi és illetéktelen szemek elől, ugyanakkor elegendő helyet biztosít az újszülöttnek ahhoz, hogy a világra jöjjön.

A nadrágot piacra dobó cég szerint a muszlim nők szemérmességét eddig semmibe vették szülés közben. “Mennyire zavarba jöhet a feleséged ilyenkor. Mennyire zavarba jöhet a gyereked anyja ilyenkor” – írja a gyártó Facebook-oldalán. Majd felteszi a muszlim férjeknek szánt kérdést: tényleg figyelmen kívül hagyhatjuk asszonyaink méltóságát? Hol van a muzulmán nők becsülete?

Azt azért hozzáteszi, hogy a nadrág azoknak készült, akik megfelelően buzgóak. Őket viszont arra kéri, hogy reklámozzák is a forradalmi ruhadarabot. Amely immár néhány gyógyszertárban is elérhető.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez