Részeg rendőr lett híres Thaiföldön

Nem lehet azt mondani, hogy ez a videó a legszebb képet festi Thaiföldről. Az interneten most vírusként terjedő felvételen egy rendőr bevallja, hogy kicsit többet ivott a kelleténél.

A videót egy autós vette fel, a rendőr pedig még ezt is nehezen fogta fel. Amikor észrevette a kamerát, megpróbálta leállítani, de akkor már késő volt: pont előtte vallotta be, hogy ittas. A szemtanúk elmondása szerint a járása is nagyon furcsa volt.

A Coconuts Bangkok nemrég arról számolt be, hogy a kérdéses férfi bánatában volt részeg, azért, mert a kislánya nagyon beteg. Legalábbis ezt mondta a felesége, aki hozzátette, hogy férje nem azért sétált furcsán, mert ivott.

„Azért megy úgy, mint egy részeg, mert gerincgyulladásos betegsége van” – mondta az asszony. „Nem tudja kiegyenesíteni a hátát.”

Hogy a vallomásnak milyen következményei lehetnek, az egyelőre nem világos. Az viszont biztos, hogy a részeg rendőr videóját egyre többen nézik meg. Vannak, akik kirúgását követelik, míg mások megértik, hogy a rendőr is ember. Szerintük belefér, ha bánatában a biztos úr is iszik pár kortyot.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez