Tudtad, hogy Donald Trump szerepelt a Reszkessetek betörőkben?

Ráadásul nem is ez volt az első és utolsó megjelenése a mozivásznon a republikánus elnökjelölt-aspiránsnak. Az egyikért még díjat is kapott. Igaz, nem az Oscart, hanem a legrosszabbaknak járó Arany Málnát.

A Reszkessetek betörők sztárja, Macaulay Culkin idén 35 éves. Születésnapja apropóján árulta el a Huffington Post, milyen kapcsolatban áll a színész a politikus, üzletember és médiaszemélyiség Donald Trumppal.

A válasz kiderül, ha figyelmesen nézzük a Reszkessetek Betörők 2. részét. Egészen pontosan azt a jelenetet, amikor a családjától elszakadt kis Kevin bemegy a Plaza Hotelbe. A hallban útbaigazítást kér, amit a készséges Donald Trumptól meg is kap. Valószínűleg nem véletlenül éppen tőle, hiszen ő a New York-i szálloda tulajdonosa.

A mostanában az elnökjelöltségért küzdő Trump több filmben is vállalt hasonlóan rövid jelenetet az 1990-es években. Legelőször a Szellemképtelenség vígjátékban tűnt fel 1989-ben. A film azonban nem tetszett a kritikusoknak, ezért meg is kapta a dehonesztáló Arany Málna díjat.

Donald Trump a kép jobb hátsó részében
Donald Trump a kép jobb hátsó részében

Ugyanakkor jóval sikeresebb alkotásokban is részt vett. Például ő volt Waldo apja A kis gézengúzokban. Később már inkább önmagát alakította, például A dadus, vagy a Kerge város sorozatokban és a Zoolander című filmben. Sőt egyszer még a Szex és New York-ban is tárgyalt Samantha egyik lehetséges lovagjával.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez