3 rendőr sérült a Pattani robbanásban

Három rendőr enyhe sérülést szenvedett egy házi gyártmányú bomba robbanásától Muangban, Pattani területén hétfő reggel.

Pol Col Kirati Wae-yuso, Muang terület rendőrfőkapitánya azt mondta, hogy a bomba reggel 8 óra körül robbant fel, miközben a három rendőr a Chabang Tiko híd lábánál járőrözött. A bomba körülbelül 10 kilogramm súlyú volt és távolról robbantották fel. Kisebb sérüléseket okozott Pol L/Cpl Sudiruman Yilate (29), Pol L/Cpl Yosying Chuchangwang (27), és Pol L/Col Phumdej Trintrakan, (25) rendőröknek, akiket a Pattani Kórházba szállítottak.

Korábban, körülbelül 7 óra körül Nong Chik területén egy transzparenst találtak a Padae lalong Iskola falán lógni, amin maláj és thai nyelven íródott üzenet volt látható, ami az állami hatóságokat támadta. A transzparenshez közel egy táskát találtak egy fáról lógva, ami egy gyanús tárgyat tartalmazott. A rendőrség megvizsgáta a táskát, de csak vezetékeket találtak benne, nem volt benne robbanékony tárgy.

Három másik hasonló transzparenst találtak három különböző helyen, egyet a Ban Khon Muang Iskola előtt Nong Chikben, egyet a Khlong Khut Mosque előtt szintén Nong Chikben és egyet egy faluban Yaring térségében.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez