Szingli étteremben találnak párra Koreában

Egyedül étkezni nyilvánosan olykor kínos, vagy zavarba ejtő lehet, de Dél-Koreában nemrég sokak figyelmét felkeltette egy új vendéglátóhely videója. Megszületett a szingli étterem, ahol a magányos lelkek étkeznek.

De azon túl, hogy valaki itt társaság, vagy romantikus partner nélkül ebédel, némely vendégnek jelentősen javulhatnak a kilátásai a partnerkeresésben – hála egy különleges meglepetésnek. Amint bejönnek az ajtón, a személyzet egy tagja köszönti őket, és tisztázza, hogy az érkező vendég valóban egyedülálló. Ezután odavezetik egy egyszemélyes asztalhoz. A vendégek rendelnek, esznek, ebben semmi különös nincs.

kr-1 kr-2

De amíg ők nyugodtan esznek, az asztalnál egy érintőképernyő életre kel, és megkérdezi: Szeretne Ön valakivel együtt ebédelni?

kr-3

Azoknak, akik igennel válaszolnak, az étkezés drámai, vagy esetleg romantikus fordulatot vehet. A panel, mely közvetlenül előttük van, egyszer csak félrecsúszik, felfedve egy másik szingli vendéget, aki szintén arra vágyott, hogy valaki együtt egyen vele.

kr-4

Ekkor, mint egy rámenős nagyszülő, vagy egy igazi barát, aki mindig jót akar nekünk, a szakács előugrik, és segít valami ünnepi ételt választani a párocskának. Vannak persze vicces és kellemetlen pillanatok, de olyan édes találkozások is, aminek eredménye kellemes beszélgetés, és néhány közös fotó.

kr-5 kr-6

Azok, akik mindenképpen ki akarják próbálni az éttermet, várjanak még, mert akik szerepeltek a videóban, azt állítják, hogy ingyen étellel csábították őket oda, vagyis nyilvánvalóan ez az étterem reklámfogása. Vagy társadalmi kísérlete. Mégis azok számára, akik magányosan költik el ebédjüket nap mint nap, az étterem reményt jelenthet. Még az is lehet, hogy a váratlan találkozások valamit jót eredményeznek. Ha mást nem, hát egy finom desszertet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez