Lyukat ütött egy hivatali épület falába csapódó SUV

Parkolni akart egy marylandi kisváros kormányzati irodaépületénél, de végül a falon át csapódott be az épületbe.
A baleset csütörtökön, nem sokkal reggel nyolc óra előtt történt, amikor még szerencsére nem volt sok dolgozó a Towson városában lévő Drumcastle Government Centerben – közölte a CBS. A Baltimore-megyei rendőrség közlése szerint a fekete SUV-t vezető 48 éves Hiwot Arbi nagy sebességgel hajtott át a parkolón, amikor nekiütközött egy parkoló autónak, majd egyenes nekiment az épületnek, áttörve a falat.

Egy szemtanú a CBS-nek azt mondta, a jármű két autónak is nekicsapódott, mielőtt a falba szorulva megállt volna. A rendőrség közlés szerint a SUV-ot egy padka megdobta, ami miatt a levegőbe került és úgy csapódott be az épületbe.

A CBS információ szerint az autó egy több mint két méteres lyukat ütött a falba, szétzúzta a légkondicionálót, és lerombolta egy iroda plafonját. Az épületben dolgozó embereket az eset után evakuálták, és egy 45 éves szociális munkást kórházba kellett szállítani, nem életveszélyes sérülésekkel.

A balesetben megsérült az autóvezető, valamint az autóban ülő utasa is, de a rendőrség közlése szerint nem kértek orvosi ellátást. Arbi ellen vádat emeltek, amiért nem jól választotta meg sebességét az ütközés elkerülésére.

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez