A halottasházban ébredt a hajléktalan

Az ötvenéves férfit a rendőrök vitték be a kórházba, ahol halottnak nyilvánították, be is vitték a halottasházba. Aztán felkelt, és nagyon megijedt.

A rendőrök halottnak hitték a hajléktalant, ezért vitték be a Sion kórházba, egyébként – Indiában járunk – nem törődtek volna az öreg hajlesszal. Ott az ügyeletes megállapította a halál beálltát. Át is vitték a kórház halottasházába, és tálcára is rakták a férfit, tolták volna a boncterembe, hogy megállapítsák a halál okát.

Már a liftben volt, amikor a hullaszállítók azt vették észre, hogy mozog a halott. Visszamentek  vele a betegfelvételre, hogy  jelezzék, valami baj van. Ekkor gyorsan az intenzív osztályra szállították, ahol megállapították, hogy nem halott ő, csak súlyosan alultáplált. Hamarosan magához tért, és igencsak megijedt, hogy hol is van, és hogyan  került oda. A rendőrség  és a kórház most egymást vádolja felelőtlenséggel – a kórház szerint a rendőrök gyakoroltak rájuk nyomást, hogy gyorsan zárják le az ügyet, mert fontosabb dolguk volt, a rendőrök szerint viszont a kórházi ügyeletes nem végezte jól a dolgát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez