Pornós lesz a díszvendég a hallgatói fesztiválon

Az iskolai ünnepek, fesztiválok általában fontos eseményei a japánoknál, ezeken a diákok mellett még óvodások is részt vesznek. Az egyik ilyen iskolai fesztivál díszvendége egy pornósztár lesz.

Valóban érdekes események az iskolai fesztiválok, ahol a diákok rengeteget játszanak, különböző projekteket mutatnak be, főznek a résztvevőknek, szülőknek, óvodásoknak stb. Az egyetemi fesztiválok programjai közt pedig különleges előadások is helyet kapnak, így olykor híres zenészekkel vagy humoristákkal is lehet találkozni.

Viszont senki nem számított arra, hogy a Gifu prefetúrabeli egyetem a közelgő fesztivál hangulatát különleges vendéggel fogja fűszerezni. Mana Sakura, egy japán felnőttfilm-sztár látogatja meg a diákokat, aki talk show-val, közös fotózással és Csók-kontroll Bajnoksággal várják az érdeklődőket. A hűvös idő beköszöntével nincs is jobb, mint egy forró vendéggel befűteni a suliban, igaz?

Egy Twitter-felhasználó tett közzé egy fotót az esemény szórólapjával, ami mellé az alábbi szöveget írták:

„Más egyetemeken színészek, művészek mennek az iskolai fesztiválokra, ünnepekre, de úgy néz ki, a Gifu Egyetem AV színésznővel vár mindenkit.” (Az „AV” Japánban a felnőtt filmekben szereplő sztárokra utal.)

rgfdflgdjflgkjdf

A cuki rózsaszín plakáton ez olvasható: Mana Sakura a Gifu Egyetemen?! Mana Sakura Talk Show: A szex, amire a nők vágynak. Kötetlen beszélgetés, fotózási lehetőség, és csók-kontroll bajnokság.”

Ami ebből a legérdekesebb, az az utóbbi bajnokság, ami japánul Kisu-Gaman Senshuken. A gaman egy gyakran használt szó japánban, amit leginkább „önkontrollnak”, „kitartásnak” lehet fordítani. Vajon milyen kihívások várnak majd a résztvevőkre ezen a csók-kontroll versenyen? A hónap végén bizonyára megtudjuk.

Sokan Japánban azt gondolják az interneten, hogy ez valami vicc, de Sakura maga is megerősítette, hogy részt vesz az eseményen. A közleményt Twitter fiókján írta ki.

Egyelőre minden internetező nagyon izgatott, és kíváncsi az eseményre. Mi is hírt adunk majd arról, hogyan is zajlott a igen várt Csók-kontroll Bajnokság.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez