Pénzéhes szex-zsarolók és “ártatlan” áldozatok Szaúd-Arábiában

A bandában összesen 11-en voltak, a vezetőjük egy nő.

A társaság a Szaúd-Arábiában népszerű Tango és Kick nevű közösségi oldalakon toborozta illegális szexre éhes ügyfeleit, Medina környékén. A jelentkezőknek egy bérelt lakásban adtak randit.

Ott tényleg egy nő köszöntötte a szerelemre vágyó férfit, oda is ült mellé, és elkezdtek csevegni. Aztán hirtelen a banda egyik férfitagja rontott be a szobába, és nekiállt püfölni az áldozatot. Azt állította, hogy ő a nő bátyja, aztán lerángatta róla a ruháit, és pucéron lefotózta. Majd kipakolta a tárcáját, és kipréselte belőle a bankkártyái számát – mesélte el az üzletmenetet az Okaz című lapnak a rendőrség szóvivője.

Merthogy a banda horogra akadt, és már a nyomozás is befejeződött. A klienst egyébként mindaddig bezárták egy szobába, amíg a bankkártyáit le nem merítették. Legalábbis a napi limitig. A csalinak használt nő elvonult, készpénzt vett fel, telefonokat és ékszereket vásárolt vele.

És itt még mindig nem volt vége. A férfinak alá kellett írnia egy nyilatkozatot arról, hogy törvénytelen szexért jött fel a lakásra, nem követi el újra ezt a hibát, és nem jelenti a rendőrségen, hogy mit tettek vele. Máskülönben még nagyobb bajba keveri magát, a fotója és a vallomása is előkerül.

A banda három lakást bérelt. A tagokat letartóztatták. Állítólag úgy buktak le, hogy fedett nyomozók is bejelentkeztek a szolgáltatásra. Arról, hogy a felcsalt és kifosztott férfiakkal mi lett, nincs hír.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez