Ön is segíthet egy maréknyi LEGO kockával

Idén ismét megrendezik a Mindenki karácsonya rendezvényét, méghozzá december 5-én és 6-án a WestEnd City Centerben, ahol a résztvevőknek arra is lesz lehetősége, hogy boldogabbá tegyék a rászoruló gyermekek karácsonyát.

„A Mindenki karácsonyát közösen a Gyermekmentő Szolgálattal most már nagyon régóta szervezzük, illetve támogatjuk az OTP Bank részéről. A célunk, hogy ebben a 25 évben, amit együtt töltöttünk a Gyermekmentő Szolgálattal, megpróbáljunk olyan eseményeket szervezni, amelyekkel segíteni tudjuk a hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között nevelkedő gyermekeknek az életét.” – mondta Bocskai István, az OTP Bank társadalmi kapcsolati vezetője.

Az elmúlt 25 évben sokféleképpen valósult már meg segítségük, de ilyenkor, karácsonykor is szeretnének kedveskedni a gyerekeknek. A Lego Store Budapesttel együttműködve, olyan jótékonysági adományozást szerveznek, melyben arra kérik a résztvevőket, hogy mindenki, aki tud, hozzon magával egy maréknyi LEGO kockát, hogy azt leadva eljuttathassák a gyerekekhez.

„Azokat a gyerekeket, akikkel kapcsolatban áll a Gyermekmentő Szolgálat, őket fogjuk fölhozni Budapestre. Ők vagy olyan gyerekotthonokban nevelkednek ahol szülők nélkül nőnek föl, vagy olyan hátrányos helyzetben lévő családoknak a gyermekei ahol a mindennapi megélhetés is nagy gondot jelent, vagy olyan sérült gyerekek, akik nem élhetnek teljes életet.” – tette hozzá Bocskai István.

A szervezők azoknak is szeretnének kedveskedni, akik önzetlenül segítenek. Az első 300 adakozónak egy kis ajándékkal készülnek, de mindenki, aki elhozza a maréknyi LEGO kockáját, az egy 500 forintos kupont fog kapni, amit a Lego Budapest Store üzleteiben tud majd beváltani.

„A kezdeményezésünk lényege, hogy azok a gyerekek, akik nagyon nehéz körülmények között nevelkednek, azoknak is karácsonykor egy kis meghittséget, egy kis családi szeretet tudjunk átadni és persze egy kis ajándékot is.” – osztotta meg velünk céljukat Bocskai István.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez