Charlie Sheent beperelte volt menyasszonya

Beperelte volt menyasszonya, egy pornósztár Charlie Sheent, mert a filmsztár eltitkolta előle HIV-fertőzöttségét, pedig szexuális kapcsolatuk volt.

A 26 éves Scottine Ross csütörtökön nyújtotta be keresetét egy Los Angeles-i bíróságon. A dokumentum szerint ötször kerültek szexuális kapcsolatba egymással, mielőtt Sheen bevallotta volna, hogy HIV-pozitív. Ross bántalmazással, gondatlansággal és érzelmi stressz okozásával vádolja Sheent.

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja novemberben a Today című tévéműsorban ismerte be a nyilvánosság előtt, hogy négy éve HIV-fertőzött. Volt menyasszonya az első, aki polgári pert indított ellene az ügyben.

A pornósztár Ross – aki Brett Rossi néven szerepel filmjeiben – 2013 novemberében ismerkedett össze a színésszel, és megállapodtak egymással, hogy Sheen tízezer dollárt fizet neki a szexért. Később egymásba szerettek és 2014-ben eljegyezték egymást. A nő keresetében arra is kitért, hogy a színész rákényszerítette együttlétük alatt fogant magzatuk elvetetésére. Az ötvenéves színész ügyvédje közölte, hogy állnak a per elé, és számos tanújuk van, aki kétségbe vonja majd Ross állításait.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez