Ő az év legszexisebb ázsiai nője

Priyanka Chopra lett megint a legszexisebb ázsiai nő: már harmadik éve nyeri meg folyamatban ezt a címet. A londoni székhelyű hetilap, az Eastern Eye egy közvéleménykutatás után rangsorolta az 50 legszexibb ázsiai nőt.

Az éves szavazás a közösségi média felületein zajlik. A második helyre az iráni színésznő, Sanaya került, míg Drashti Dhami indiai színésznő végzett a harmadikon.

„Nagyon boldog vagyok, hogy megtartottam a címet. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és köszönöm a Eastern Eye-nak is, hogy szexinek érezhetem magam: legalábbis még egy évig. Egy jó tanács a hölgyeknek: minden fejben dől el. Ne feledjék, szexi az, amit az ember szexin csinál” –  mondta az indiai színész-énekesnő.

Aki a Bajirao Mastani című film sikere után főszereplője lett a Quantico című amerikai TV-sorozatnak, és ez hozta meg neki az ismertséget világszerte.

Priyanka Chopranak világszerte rengeteg tisztelője van: ezt bizonyítja, hogy a legnagyobb számban nem is ázsiaiak szavaztak rá. A tehetséges színésznő azt próbálja bemutatni közönségének, hogy mit lehet elérni kemény munkával.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez