Han Solo már hetekkel ezelőtt spoilerezett

Az elmúlt hónapokban az egész világ Star Wars-lázban égett. Milliók várták türelmetlenül a filmtörténelem egyik legnagyobb sztorijának legújabb részét, így mindenki kínosan ügyelt arra, hogy semmilyen apró információ ne szivárogjon ki. Nem így Harrison Ford. A cikk innentől kezdve spoilereket tartalmaz.

Nemrég Conan O’Briennél voltak Harrison Fordék, hogy promózzák az új Star Wars filmet. A beszélgetés közben pedig természetesen Han Solo-ra terelődött a szó és Ford meg is mondta, mit szeretett volna mindig is filmbéli karakterének. Hogy feláldozza magát egy magasabb ügyért.

Így utólag teljesen egyértelműen hangzik, hogy ezzel mire célzott Ford, hiszen pontosan ez történik a filmben, de akkor még mindenki elengedte a füle mellett. Ha jobban megnézzük, azt is láthatjuk, hogy a Ford mellett ülő J.J. Abrams, a film rendezője nagyon is kínosan érzi magát ettől a bejelentéstől.

Alább megtekintheti a Conan-részletet, és mondjunk hálát, hogy senki sem hívta fel korábban erre a figyelmet, akkor ugyanis már eleve úgy ülhettünk volna be a moziba, hogy tudjuk: Han Solo nem marad velünk a film végéig.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez