Ezeknek a filmeknek nem lesz semmi esélyük a Star Wars ellen

Nagyon kevés idő van hátra 2015 legnagyobb felhajtásával kísért filmjéig, a hetedik Star Wars részig. A világ minden részén szinte azonnal elfogytak a jegyek a premierre és az évtizedekig várt folytatás mindent letarol maga körül.

A DailyDot szerint négy másik alkotás fog a Star Wars filmmel egyszerre megjelenni: A Sisters nevű vígjáték, egy kínai fantasy, a Mojin: The Lost Legend, a gyerekeknek készült animációs film, az Alvin and the Chipmunks: Road Chip és a nálunk már jó ideje futó Saul fia.

Állítólag azért nem akkora veszteség számukra, hogy az Ébredő Erővel egyszerre kerülnek a mozikba, mert egyszerűen teljesen más a közönségük, sőt, ha valaki nem kap jegyet a Star Warsra, akkor könnyen lehet, hogy inkább beül valamelyik említett filmre.

A következő hetekben mutatják be Tarantino új filmjét, a The Hateful Eight-et, de ennek biztosan nem okoz akkora gondot a Csillagok Háborúja bemutató, mint a Point Break (Holtpont) remake-jének, ami alapvetően a ’80-as, ’90-es évek rajongóinak imponálna.

Egy dolog azonban biztos: ha a fent említett filmeknek nem jön össze egy normális nyitás az első pár hétben, akkor senki sem mondhatja, hogy rosszak voltak, elég annyival lezárni a dolgot, hogy a Star Wars ellen mentek, így aztán nem meglepő, hogy senki nem ment el rájuk.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez