Titkos küldetés Star Wars rajongóknak

A Disney hétvégi rendezvényén több újdonság derült ki az új Csillagok háborúja trilógiáról.

A Disney D23 szórakoztatóipari bemutatóján a filmstúdió tájékoztatta a közönséget, hogy orlandói és anaheimi szórakoztató parkjaiban Star Wars-témájú helyszíneket épít. Mindkét parkban kiállítják a Millennium Falcon űrhajó mását, amelyen a látogatók “titkos küldetésre” utazhatnak. A helyszínek megnyitásának pontos ideje nem került szóba, csupán annyit árultak el, hogy hamarosan várható.

A rendezvény ünnepélyes keretein belül azt is bejelentették, hogy a Disney filmstúdió a Jurassic World forgatókönyvíró-rendezőjére, Colin Trevorrowra bízta a Star Wars IX. epizódjának megrendezését. A Jurassic World óriási kasszasiker lett idén: világszerte 1,5 milliárd dollárért váltottak rá jegyet a nézők, így nem meglepő, hogy ő lett a befutó. Trevorrow a készülő Star Wars-trilógia befejező epizódját rendezi. Az űreposz IX. részének premierje 2019-re várható, de a film előkészítése már idén elkezdődik – hangzott el a szombati bemutatón.

A Star Wars: Az ébredő erő című produkciót J. J. Abrams rendezi, az ezt követő VIII. epizód Rian Johnson rendezésében születik és 2017-ben látható majd a mozikban.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez