Hat éves kislányt molesztált egy kéz és láb nélüli férfi

A kislányt ráadásul pont a születésnapján zaklatta a tolószékes szörnyeteg.

A 35 éves Torny S-t a kislány édesanya hívta meg a házi születésnapi buliba. Az anya ápolónő a kelet-németországi Chemnitzben, ahol egy rokkantaknak fenntartott otthonban dolgozik. Innen ismeri a kéz és láb nélküli Torny S-t, aki csak tolószékben képes közlekedni. A szexuális molesztálásról a hat éves kislány, Paula számolt be édesanyának, aki ezután azonnal riasztotta a rendőrséget. A férfi azóta kihallgatták és nemi erőszak vádjával bíróság elé állították.

A kislány a bírósági meghalogatáson személyesen nem volt jelent, azonban videolinken keresztül mondta el, hogy mi történt vele. Paula elmondta, hogy barátaival játszottak a szobájában, amihez Torny is csatlakozott. A rokkant férfi orvosnak adta ki magát, majd arra kérte a lány barátait, hogy távozzanak a szobából, mert közelebbről is meg  szeretné vizsgálni Paulát. Ezután arra kényszerítette a kislányt, hogy vetkőzőn le, majd ezt követően szexuálisan érintkezett vele az arcával.

A 35 éves férfi a bíróság előtt tagadta a kislány által elmondottakat. Azt mondta, hogy ő mindvégig csak meséket olvasott fel nekik a szobában. A bíróság azonban nem hitt neki és bűnösnek találta. A férfi 11 hónap felfüggesztett büntetés kapott és őrökre eltiltották Paulától és családjától.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez