Egyiptomi divatmárka a Los Angeles-i vörös szőnyegen

Az elmúlt hétvégén tartották Los Angeles-ben a Screen Actors Guild Awards, vagyis a legjobb mozi és televíziós színészek díjának 22. gáláját. Akkor debütált a vörös szőnyegen egy egyiptomi divatmárka, a Temraza is.

Laura Bell Bundy énekes- és színésznő viselte a ruhakölteményt a rangos eseményen Los Angeles-ben. Az ezüst színű darabot a márka Beverly Hills-i bemutatótermében vásárolta, de azt nem árulta el, hogy hova szánta – meséli a 24 éves tervező és márkatulajdonos, Farida Temreza a CairoScene magazinnak.

Laura-Bell-Bundy--2016-SAG-Awards--03-300x420

Azt mondja: számára arról szól a ez a siker is, hogy kifizetődik, ha keményen dolgozol, és a tervezésre koncertrálsz ahelyett, hogy a divat színpadán nyüzsögnél.

laura-bell-bundy-at-screen-actors-guild-awards-2016-in-los-angeles-10-200x320

A fiatal egyiptomi tervező persze eddig sem volt ismeretlen sem hazájában, sem a nemzetközi porondon. Legutóbb októberben, a Los Angeles-i divathéten vonultatta fel a ruháit, de korábban ott volt már a párizsi divathéten és a kairói divatfesztiválon is, 2014-ben pedig egyedül az ő kreációi képviselték Egyiptomot a londoni divathéten. Ez a videó az akkor bemutatott kollekciójáról készült, és feltűnik benne a tervező is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez