Szexbotrány Dél-Afrikában, kisfiúkat kényszerítettek szodómiára

Egy isten háta mögötti településen idősebb fiúk arra kényszerítettek náluk jóval fiatalabb srácokat, hogy fogdossák és szexuálisan elégítsék ki egymást. A dél-afrikai rendőrség négy tinédzsert tartóztatott le, akik ellen már vádat is emeletek.

KwaZulu-Natal tartományban most mindenki a szexbotrányról beszél, ami felborzolta az idegeket. A The Zululand Observer információi szerint a 15-19 éves tinédzser srácok arra kényszerítették a náluk jóval fiatalabb fiúkat, hogy akaratuk ellenére szexeljenek egymással. Az áldozatok 10-en voltak, a legfiatalabb 8, mig a legidősebb 12 éves. A nagyok mindvégig terrorizálták és fenyegették a kicsiket, hogy teljesítsék a követeléseiket.

A tortúra több órán át tartott. Valamelyik idősebb srác pedig videót is készített, ami a közösségi oldalakra is felkerült. A rendőrségnek végül a szülők nyomására sikerült elfogniuk négy feltételezett elkövetőt, és a videófelvételt is sikerült megszerezniük – ezt most bizonyítékként használhatják fel ellenük. A négy srác ellen tömeges nemi erőszakért emeltek vádat, és napokon belül bíróság elé is állítják őket.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez