Botrány: pornófilmet forgattak a gimisek Dél-Afrikában

A feje tetejére állt egy durbani középiskola Dél-Afrikában, miután nyilvánosságra került egy hosszú videofelvétel, amin az iskola diákjai orgiáznak az egyik osztályteremben.

A videófelvételen egy 15 éves lány és öt fiú szerepel, akik mind ugyanabba a középiskolába járnak, ahol leforgatták a csoportos szexjelentet. A felvételt az egyik fiú készítette, majd terjeszteni is kezdte az iskolában. A videó, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, futótűzként terjed a diákok körében. Az iskola egyik tanárához is eljutott, aki viszont rögtön intézkedett.

A rendőrség 15 fiút vett őrizetbe, köztük azokat is, akik a felvételen szerepeltek. Közölük tízet óvadék fejében szabadlábra helyeztek, mivel még kiskorúak. A másik öt ellen azonban már vádat is emeltek, mivel betöltötték 18. életévüket. Ő a bíróság már meg is hallgatta.

A rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy a felvételen szereplő lányt senki sem kényszerítette az orgiára. Önként vett részt a csoportos szexben. Egy neve elhallgatását kérő diák a The Citizen napilapnak pedig elmondta, hogy a lányról köztudott volt a suliban, hogy milyen a természete, és már több fiúval is lefeküdt. Ráadásul nem ez az egyetlen felvétel róla – mondta a diák, akik elárulta, hogy már többszőr is előfordult az iskola falain belül és kívül, hogy a diákok csoportosan szexeltek a lánnyal, és azt videóra vették.

A botrány kirobbanása óta az iskola zárva van. Az érintett diákok szüleinek egy csoportja ugyanis az iskolát teszi felelőssé a történtek miatt, hevesen tiltakozva az ellen is, hogy a történtekből rendőrségi ügy lett. A feldühödött szülők ezért eltorlaszolták az iskola bejáratát, és a botrányt „kirobbantó” tanár távozását követelik, mondván: gyermekeik ártatlanok.  Az egyik érintett szülő a The Citizennek azt mondta, hogy a felvételen szereplő lány a felelős a történtekért, nem pedig a fiúk. A diákok közül azonban többen is közölték, hogy az érintett tanár nem csinált semmi rosszat, és a támadások helyett inkább védelmezni kéne. Mások pedig örülnek annak, hogy végre nyilvánosságra került az ügy, mivel nem ez volt az első hasonló esett, és az eddigieket a szőnyeg alá söpörték.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez