Gyermekbarát nyílt nap a kuplerájban

Nem, nem, nem intézményesített pedofíliáról van szó, és nem is sajátos felvilágosításról! Az új-zélandi eset csak azt bizonyítja, mennyire igaz még mindig a régi római mondás: a pénznek nincs szaga.

Elítélte a prostituáltakat és főnökeiket az új-zélandi Kai Kitchen gyermekétkeztetési szervezet alapítója, Rochelle Steer míg meg nem ismerkedett a bordélytulajdonos Nicky Hughes-al. Sőt, miután a szexmunkásokkal is elbeszélgetett, jó barátok lettek – írja a brit Guardian.

Látva a gyermekekért folytatott áldozatos munkát, Hughes komoly elhatározásra jutott: nyílt napot szervez üzletében. A Shh…Adult Fun Spot bordélyház minden helyiségét körbejárhatják, kérdezhetnek és könnyed frissítőt is kaphatnak az érdeklődők. Az így befolyó összeget a Kai Kitchennek adják.

Kicsit sem zavarja a bevételi forrás Rochelle Steert. Szerinte a lényeg, hogy valaki hajlandó áldozni a Kai Kitchen ügyéért, amiért ő nagyon is hálás.

Nem mindenki ért vele egyet. Például a konzervatív keresztény csoport, a Family First New Zealand ízléstelennek tartja a nyíltnapot. Szerintük így akarják a prostitúciót liberalizálni, a tulajdonos pedig több kuncsaftot szerezni.

Kép: Bordély egy Pompeji-freskón (Wikipedia)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez