A Tropical magazin is bemutatkozott a HTCC Afrika Expón

Az Utazás Kiállítás keretén belül megrendezett 2016-os HTCC Afrika Expón rövid előadásban mutatta be az érdeklődőknek Mészáros Edit főszerkesztő a Tropical magazint, melynek számait a helyszínen meg is lehet vásárolni.

Elmondása szerint az ötlet a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) berkein belül fogant meg, céljuk egy utazással és a különböző kultúrák bemutatásával foglalkozó magazin elkészítése volt. Balogh Sándor, a HTCC elnöke komoly tudósítói hálózatot épített ki a világ minden pontján, így logikus volt, hogy ezt a nagyközönség elé tárják.

IMG_9243

A gyönyörű képekkel és érdekességekkel telepakolt kiadvány mindenkinek tartogat valamit. Akik még nem voltak a világ távoli részein, most egy kicsit a helyszínen érezhetik magukat, de a tapasztalt utazó is olyan kalandokra és információra bukkanhat, melyekkel korábbi kirándulásai során nem találkozott.

A Tropical magazin újítása, hogy most már kétnyelvű kiadványokat kínálnak, így elérik azokat a Magyarországon élő külföldieket is, akik érdeklődnek a téma iránt.

A magazin következő különkiadása június végén jelenik meg, ebből a Rio de Janeiro-i olimpia részleteiről tudhatunk meg többet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez