Újra Afrika Expo Budapesten

Ötödik alkalom, hogy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont helyet ad az Afrika Expo és Vásárnak, a négy napos, kulturális programokkal tarkított kiállításnak, nemzetközi szakmai fórumnak és konferenciának 2016. március 3-6 között.

A látogatók 26 kiállítót és 13 afrikai országot ismerhetnek meg a HUNGEXPO A Pavilon 101/A számú standján. A 600 négyzetméteres, óriás-Afrika stand trópusi pálmákkal, különleges dekorációval, hamisítatlan afrikai hangulattal várja az érdeklődőket.

Többek között a Dél-Afrikai Köztársaság, Etiópia, Kamerun, Madagaszkár, a Kongói Demokratikus Köztársaság, Szenegál, és Uganda is megjelenik a kiállítók között. Továbbá a diplomáciai képviseletek, nagykövetségek és for-profit szervezetek mellett az Afrikával foglalkozó jótékonysági szervezetek is bemutatkoznak a több szektort érintő kiállítás keretében. Az Afrika Expon megjelenő szervezetek listája itt tekinthető meg.

A négy napos rendezvény közösségi terére és az Utazás Kiállítás nagy színpadára tervezett kulturális programok rengeteg élményt kínálnak. Celebek (Al Ghaoui Hesna, Kembe Sorel) és Magyarország legkedveltebb tinisorozatának, a Középsuli sorozat sztárjainak fellépése, a GloboBook Kiadó afrikai témájú kvízjátéka, Abdoul Camara szenegáli táncművész látványos dob- és tánc showja, könyvbemutatók, divatbemutató és afrikai kézműves foglalkozás teszi még vonzóbbá az Afrika Expót.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez