Tízért tízet: karácsonyi könyvvásár a Benczúr Hotelben

Valami különlegeset és igényeset szeretne ajándékozni szeretteinek, de nincs ideje felkutatni a tökéleteset? A megoldást a Globobook kiadó nyújtja. A világ egzotikus tájait bemutató könyveit kedvezményesen kínálja november 16-tól a Benczúr Hotelben.

Marokkót, Afrikát, a világ legszebb szállodáit nem a szokásos lexikon formában mutatják be a szerzők. Izgalmas kalandot nyújtanak a nagyvilág különböző tájairól – hangsúlyozza a GLOBOPORT MÉDIA Holding cégcsoport-főszerkesztője, Kiss Róbert Richard.

Ráadásul ezeket a műveket kedvezményes áron árulják november 16. és december 24. között a budapesti Benczúr Hotel Munkácsy termében. Igaz, hogy a könyvek ezen az oldalon is beszerezhetőek, a karácsonyi vásáron viszont 50, de akár 90 százalékos kedvezményt is elcsíphet. Például a Tropical magazin CD-melléklettel ellátott Afrika különszámát harmad áron kaphatja meg. A csomagos ajánlat a legjutányosabb: tíz könyvet vehet 10.000 forintért.

A már említett árengedményen kívül naponkénti akciókat is kínál majd a vásár. Ezért érdemes lesz majd többször is ellátogatni a Hősök teréhez közel, a Benczúr utca 35. szám alá. A könyveket minden nap 14:00 és 19:00 között árulják, kivéve november 19-ét, és december 7-10-ét.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez