Így kerülhet a kedvese a világtörténelem legszebb női közé

Ön már tudja, hogy ott a helye és talán tudják mások is. De bizonyára örülne, ha ezt meg is vallaná neki. Van egy ötletünk.

Szép Heléna, Kleopátra, Sába királynője, Pocahontas, Audrey Hepburn, Mata Hari. Mesés névsor és még nincs is vége – összesen 28 legendásan gyönyörű nő szerepel Kiss Róbert Richard könyvében, A világtörténelem legszebb nőiben. Meg is elevenednek mindannyian: úgy mutatja be őket a szerző, ahogy benne élnek. Hisz néhányukról kép életükben nem is készült. A történetek mellett híres fotómodellek, szépségversenyek győztesei, stylistok segítettek életre kelteni őket.

Megtudhatjuk, hogy mit viseltek, hogyan sminkeltek, lakkozták-e a körmüket, mit reggeliztek szívesen. A szereplők mind olyan nők, akik megváltoztatták a világot. Ki a szépségével, kifinomult ízlésével, bölcsességével, kedvességével, rafinált észjárásával, nemes tetteivel, ki pedig éppen csalárdságával, gonoszságával befolyásolta a történelem alakulását.

A könyvet Ön is szerkesztheti: az utolsó oldalakra odaírhatja a kedvese életrajzát, odaillesztheti a fotóját. A szerző hagyott erre helyet. Éppen elkészülhet a meglepetéssel Karácsonyra, ha időben megrendeli a kötetet. Itt megteheti.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez