Végignézte a három éves gyerek, ahogy az anyját erőszakolják

Egy nappal azután, hogy egy nőt csoportosan megerőszakoltak egy buszon Indiában, és 14 napos fiát megölték, kiderült, hogy az egyetlen szemtanú a nő 3 éves gyermeke. A kislány látta a hátborzongató eseményeket, és ő az egyetlen, aki elmondhatja a rendőröknek, ami történt.

A két támadó alkoholt itatott a 28 éves nővel, mielőtt elkövették az erőszakot. Ők is ittas állapotban voltak. A nő képtelen volt elmondani a rendőröknek, hogy mi történt. Három éves kislánya elbújt a busz egyik sarkában, ő mesélte el a rendőröknek, később az apjának, hogy mit látott.

„Az incidens azután történt, hogy a többi utas leszállt a buszról. Már elfogtuk a két gyanúsítottat, csoportos nemi erőszak és gyilkosság vádjával”- mondta a helyi rendőrfőnök.

A Rampurban élő nő este hazafelé tartott a buszon. Miután minden már utas leszállt, megtámadták. Amikor ellenállt, alkoholt itattak vele. Dulakodni kezdtek, mialatt a támadók eldobták a nő kezében lévő 14 napos csecsemőt. A kisfiú a helyszínen meghalt.

A rendőrség szerint a 3 éves kislány elrejtőzött, és saját szemével nézte végig a borzasztó eseményeket. Amikor öntudatlan anyját a támadók levonszolták a buszról és az útra dobták, ő csendesen kimászott és elfutott, hogy ne lássák meg. Csak másnap, amikor édesapja keresni kezdte a helyiekkel együtt, akkor találták meg öntudatlan anyja és a halott csecsemő mellett.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez