Botrány a K-pop banda kínai koncertjén

Körülbelül 43 ezer forintba került egy dal a rajongók számára Kínában egy K-pop banda, az EXO koncertjén.

A rajongók nagyjából 173 ezer forintnak megfelelő összeget fizettek a legolcsóbb helyért Sanghajban a dél-koreai EXO koncertjén, ami az ígéretek szerint háromórás lett volna. A csapat viszont csak 5 dalt énekelt el. A látogatók most azt követelik, hogy a szervezők fizessék vissza a pénzüket.

Rajongók ezreinek forrt a feje a rövid koncert után. Voltak, akik annyit fizettek a jegyért, hogy nekik egy dal 1000 jüanba, azaz kb. 43 ezer forintba került.

A szervezők a koncert előtt, vasárnap este jelentették be, hogy a banda 10 dalt fog énekelni, miközben egy háromórás koncertet fizetettek ki a rajongókkal. Még ezt az ígéretet sem tartották be, hiszen a csapatnak 30 perc után már se híre, se hamva nem volt. Pedig az első sorokba 10 ezer jüanért adtak el helyeket (kb. 430 ezer forint). Közel 8 ezer nézőt hagyott faképnél az EXO.

Akik persze csalódottak, és fel vannak háborodva. A jegyárak megtérítését követelik. A kínai sajtó szerint a városi kulturális hivatal is erre kötelezte a szervezőket, de állítólag ahhoz, hogy a vevők megkapják pénzüket, egy sanghaji irodába kell befáradniuk, függetlenül attól, hogy hol élnek.

Az EXO az egyik legnépszerűbb dél-koreai fiúcsapat, két teltházas koncertet adott korábban Hongkongban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez