Postából luxushotel – A világ legszebb szállodái 5.

A világ legszebb szállodái könyvsorozat 5. részében a többi között egy fényűző pompájú szingapúri szállodáról is olvashatunk, mely egy valamikori postaközpont épületében kapott helyet.

Dr. Kiss Róbert Richard újságíró, világutazó könyvsorozatot készített a világ legszebb, legérdekesebb, legfényűzőbb, legkülönlegesebb szállodáiról. A sorozat 5. részében többek között Hawaii, az Egyesült Államok, Honolulu, Szingapúr, Törökország, Skócia legszebb szállodáiról olvashatunk, az igazi paradicsom, a legszebb kilátás, a dizájn, luxus, kreativitás, a pénz, hatalom és káprázat kategóriák bontásában.

covers_329619
A könyv szerzője a világ 155 országában készített útifilmet, tudósításokat. Könyvet írt többek között a világ legszebb szigeteiről is. A világ legszebb szállodái 5.-ben olvashatunk a Fullerton Hotelről is, mely Szingapúrban a kreativitás és a luxus egyediségét kínálja.


Infinity-Pool-Fullerton-Hotel-Singapore_2500x1688 Presidential-Suite-The-Fullerton-Hotel-Singapore The_Courtyard_-_The_Fullerton_Hotel_Singapore2a332dd

Az eredetileg postaközpontból alakított szálloda épülete régen is híres volt a városállamban. A Fullerton lobbijába beömlik a napfény, mert a tető csupa üveg. Az alagsorban kis tavacska, hatalmas aranyhalakkal. A szobákból a kilátás is pompázatos. Érdekességként számos dolgot megtartottak az átalakítás során abból, ami postára emlékeztetheti a vendégeket. A pénzügyi központ mellett extraként például ázsiai művészeti tárgyak boltja is van, a sok zöld szín a szobákban pedig szintén a postát juttathatja az eszünkbe.

Ha Önt is érdeklik a csodás szállodák, és környezetük, rendelje meg a A világ legszebb szállodái sorozatot.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez