Titkos földönkívüli bázist találtak az egyiptomi sivatagban?

Valami nagyon érdekes, korábban nem látott és rendkívül különleges szerkezetet fedeztek fel a Google Earth felvételein az egyiptomi sivatagban. Az összeesküvés-elméletek hívői szerint a fotókon egy titkos létesítmény lehet, amit minden bizonnyal földönkívüliek készítettek. De ebben azért sokan kételkednek.

A SecureTeam10 talált rá a Kairó közeli építményekre a Google Earth alkalmazáson, amellyel gyakorlatilag az egész világ felfedezhető madártávlatból. Az önmagát UFO-vadászként aposztrofáló csoport szerint a komplexum bizonyíték arra, hogy földönkívüliek vették meg lábukat a bolygónkon.

Szkeptikusok azonban jelezték, hogy mind ez hülyeség, mivel az építmények az ország egyik legforgalmasabb autópályája mellett találhatók. Ezért kizárt, hogy valamilyen titkos objektumról lenne szó, bár voltak olyan hozzászólok, akik szerint vélhetően valamilyen katonai bázis, vagy rakétakilövő látható a képen. Biztos választ azonban senki sem tudott adni arra, hogy mégis mi célt szolgálhatnak ezek a futurisztikus kinézetű épületek.

Weird structure that looks like a spacecraft in Egyptian desert

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez