Ufót láttak nem sokkal az EgyptAir-gép tragédiája előtt – állítják török pilóták

Egy azonosítatlan, zölden világító repülő tárgyat látott két török pilóta a levegőben, egy órával azelőtt, hogy lezuhant az EgyptAir MS804-es járata. Az egyiptomi repülőgép tragédiájának okát még mindig nem sikerült kideríteni, csupán találgatások vannak arról, hogy mi okozhatta az utasszállító vesztét, melynek fedélzetén 66-an tartózkodtak.

A török Hürriyet angol nyelvű kiadása számolt be arról, hogy a Turkish Airlines két pilótája egy azonosítatlan repülő tárgyat látott a levegőben, amikor Isztambul felé repültek. A török gép Bodrumban szállt fel, a pilóták pedig egy órával az egyiptomi repülőgép tragédiája előtt lettek figyelmesek a zölden világító valamire. Az azonosítatlan tárgyat az esti órákban, fél tizenkettő környékén vették észre, kicsivel több mint ötezer méter magasságban, amikor elrepült előttük. A pilóták rögtön szóltak a légiirányításnak is, de ők nem érzékeltek semmilyen ismeretlen repülő tárgyat a radarjaikon. A repülőgép végül biztonságban szállt le Isztambulban, 30 perccel az ufó megpillantása után.

Az viszont továbbra is rejtély, hogy mi történt az EgyptAir MS804-es járatával, melynek roncsait nagy erökkel keresik. A tragédia után sokan rögtön merényletre gyanakodtak, de most már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy valamilyen műszaki hiba okozhatta a repülőgép vesztét.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez