Marokkóban forgatják A szökés ötödik évadát

Az még pontosan nem tudni, hogy miről fog szólni a továbbiakban a sikeres tévésorozat, amely 2009-ben ért véget az egyik főszereplő, Michael Scofield halálával. Az viszont már biztos, hogy az új évad előkészületei már elkezdődtek.

A Huffington Post Maroc hívta fel a figyelmet arra, hogy senki se lepődjön meg, ha megpillantja A szökés főszereplőit az országban. A színészek nem nyaralás céljából látogattak el Marokkóba, hanem a TV-sorozat ötödik évadját jöttek leforgatni. A szerkesztők kiderítették, hogy a készítők három marokkói városban, Casablancában, Rabatban és Ouarzazatéban kaptak forgatási engedélyt. Az előkészületek pedig már el is kezdőtek, és hamarosan a forgatás is elindul.

A tengeren túl Prison Break-ként ismert TV-sorozat 2005-ben vette kezdetét és 2009-ben ért véget, az egyik főszereplő Michael Scofield halálával. Addig hatalmas sikert aratott, csak az első évadot csaknem 10 millióan követték végig.

A FOX januárban jelentette be, hogy feltámasztja a sorozatot, és az ötödik évadra kilenc részt forgatnak le. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy a Közel-Keleten, egy jemeni börtönben fog játszódni. Állítólag Michael Scofield is feltámad.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez