Vallási tanácsokat ad a pucéron pózoló szexi hastáncosnő

Nem oly rég pucér szelfikkel sokkolta Egyiptomot és az arab világot Szama El Maszri, most pedig “jó muszlim” képet posztol magáról.

A botrányt kavaró fotókról máig nem tudni, hogyan kerültek fel a netre a hastáncosnő mobiljáról a múlt héten. De az időzítés nem lehetett volna bizarrabb: a művésznő éppen akkor írta alá a szerződést arról, hogy ő vezeti az “Erkölcseink” elnevezésű kampányt Egyiptomban.

Fel is rakta iszlám öltözékben készült fotóját az Instagramra, és közben vallási tanácsokkal is ellátta követőit. “Az, hogy csinos ruhát hordunk és nem öltünk kendőt, nem jelenti azt, hogy nem is imádkozunk. Nem, mindig mindent meg kell tennünk, hogy el tudjuk végezni az imáinkat” – írta. “Ez a módja annak, hogy közelebb kerüljünk Istenhez, aki egyedül ismeri a szívünket. Végezzük el hajnali imánkat, aztán bánjuk meg bűneinket, és kérjünk megbocsátást. Kérjük, hogy segítsen abban, hogy ma ne vétkezzünk. Ha így teszünk, Isten biztosan újra magához ölel.”

hidzsáb

Szóval így kért nyilvánosan bocsánatot Istentől és rajongóitól Szama. De hogy ez valódi megbánás-e, vagy csak ügyes PR-fogás, az majd később derül ki – vélik helyi lapok.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez