Gasztronómiai kiállításon jártunk Marosvásárhelyen

Az idén nyolcadszor rendezték meg a Gastropan pék- és cukrászipari kiállítást a marosvásárhelyi President Szállodában. Képes beszámolónkban hihetetlen alkotásokat talál.

Módszerekkel és technológiákkal ismerkedik a szakma és a laikus az év legfontosabb gasztronómiai eseményén Romániában. A Gastropan fesztivált eredetileg Szovátán indította el Vajda János főszervező. Onnan viszont négy év után Marosvásárhelyre költöztették a nagy érdeklődés miatt.

k2

A hétvégi programra 4 kontinensről 133 világszintű beszállító érkezett, hogy különleges ajánlataikkal, kóstolókkal, bemutatókkal, üzleti ötletekkel nyűgözzék le a szakembereket és az érdeklődőket.

k3

Ezenkívül a Gastropan nagy attrakciója még a verseny, ahol több kategóriában mérik össze tudásukat a szakácsok, cukrászok és pékek. Az így kiállított alkotásokról szinte lehetetlen elhinni, hogy valóban élelmiszer-alapanyagokból készültek.

k4

k5

k6

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez