Visszafordították a gépet, mert rossz hírt kaptak az utasok

Híresen nagy gonddal viszonyulnak vendégeikhez egyes közel-keleti légitársaságok, de amit legutóbb az emirátusi Etihad tett, minden képzeletet felülmúl.

Az esetről a Travel Gossip zárt csoportban számolt be a Facebook-on Becky Stephenson bradfordi utazásszervező, miközben mérhetetlen háláját fejezte ki az Egyesült Arab Emirátusok nemzeti légi közlekedési vállalatának, az Etihad-nak.

Manchesterből indult Abu Dhabi érintésével Ausztráliába egy idősebb házaspár. Éppen ki akarták kapcsolni telefonjukat a felszállás előtt, amikor szörnyű üzenet érkezett a vejüktől: unokájuk megsérült, és az intenzív osztályon ápolják.

Azonnal megkérdezték a legénységet, leszállhatnának-e még. A pilóta nem tétovázott, visszafordította a gépet a kifutóról a kapuhoz. Sőt, az Etihad munkatársai még egy autót is a nagyszülők rendelkezésére bocsátottak.

A történet szomorú véget ért. Az eset másnapján az unoka meghalt. Igaz, nagyszülei még el tudtak tőle búcsúzni. Az Etihad pedig felajánlotta, hogy később használják fel jegyüket.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez