Biztos úr, baj, ha pedofil vagyok?

Törvénybe ütközik, ha egy 15 éves lánnyal randizom? – kérdezte egy 45 éves férfi Japánban a rendőröktől.

Tosio Okazaki 45 éves munkanélküli Odawara városában él. Nemrég letartóztatták, mert erős a gyanú, hogy szexuális kapcsolatot létesített egy kiskorúval, egy 15 éves lánnyal. A helyi rendőrség szerint Okazaki tavaly szeptemberben ismerkedett meg az interneten a lánnyal, és randizni kezdett vele abban a reményben, hogy feleségül veheti.

Mint kiderült, a lányról meztelen képeket is készített a férfi, később le is feküdt vele. Februárban a rendőrség fülest kapott az esetről, méghozzá igen különös módon. Okazaki maga hívta fel őket telefonon.

Azt kérdezte a rendőröktől: „Bűncselekménynek számít-e, ha egy 15 éves lánnyal randizgatok?” A rendőrök vizsgálatot indítottak, így fedezték fel a fényképeket, melyeket Okazaki készített. A férfi szemrebbenés nélkül be is vallotta, akit ezután természetesen letartóztattak.

Talán az egyik legfontosabb tanulság, hogyha úgy tűnik rosszban sántikálunk, a legegyszerűbb megkérdezni róla a rendőrséget. Ha ön bűncselekményt követ el, vagy tervez, kérjük tárcsázza a rendőrség ingyenesen hívható számát! Mindig rendelkezésére állnak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez