Ilyen még nem volt: A nevem Bond, Jane Bond

Már egy hete találgatnak, vajon vállal-e még két újabb James Bond-részt Daniel Craig. A lehetséges utódok között olyan színész is felbukkant, akire senki nem gondolna, és aki gyökeresen megváltoztatná a brit titkosügynök imidzsét.

„A nevem Bond. Jane Bond. Köszönöm a szavazatokat! (És bocsánat, nem tudok posztert készíteni, de imádom!) – posztolta Twitter-oldalára az X-akták sztárja, Gillian Anderson. Az említett poszteren a 007-es szerepében pózol.

A bejegyzés kapcsán azonnal megindultak a pletykák: vajon a színésznő veszi át Daniel Craigtől a kultsorozat főszerepét? Ha Anderson csak viccnek szánta, a poszt időzítése akkor is tökéletes. Alig egy hete foglalkoztatja ugyanis a sajtót, ki lesz a következő 007-es.

Akkor érkezett a hír, hogy az utolsó főszereplő, Daniel Craig visszautasította a következő két részért ajánlott 60 millió fontot. Bár később helyesbítettek, hogy a sztár még vacillál, de nagy valószínűséggel nem alakítja már tovább minden idők legmenőbb brit titkosügynökét.

A legesélyesebb utódok közé számítják Tom Hiddlestont (Thor, Bosszúállók), Idris Elbát (Luther, Star Trek) és Damian Lewist (Homeland). Hogy az évtizedes sorozat készítőiben felvetődött-e egyáltalán a női 007-es ötlete, nem tudni. Mindenesetre az online kommentelők nagy részét kiverte tőle a víz.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez