Rekordkísérlet a Szivárvány Gyereknapon

A Heim Pál Gyermekkórházban május 26-án hihetetlen meglepetésekkel találkozhattak a gyerekek. A vattacukor és a fagyi mellett sztárfellépők, sőt rekordkísérlet is várta őket.

Gyönyörű idő, jó hangulat, rengeteg gyerek, cosplay, sztárvendégek: ez fogadta a Heim Pál Gyermekkórházba látogató gyerekeket csütörtök délután. A táncos, énekes produkciók mellett még egy országos rekordkísérlet is volt: László Gyula labdazsonglőr kerékpáron egyensúlyozott, miközben le-felvette pólóját.

DSC00376 DSC00390 DSC00396

A rekordkísérlet végül jó eredménnyel zárult, melyet hivatalosan is rögzített a magyar rekordok jegyzője. László Gyula 3 perc 17 másodpercig körözött biciklijén, a 21 kör alatt összesen 12-szer vette le a pólóját.

DSC00407 DSC00408 DSC00412
DSC00420 DSC00427 DSC00435

László Gyula egyébként számos érdekes rekordkísérletéről ismert. Guinness-rekorder azután lett, hogy egy toronyház hátsó lépcsőházában a földszint és a huszadik emelet között többször futotta végig fel és le a távot labdával a homlokán úgy, hogy az egyszer sem esett le.

„Nagy vágyam, hogy a rekordkísérleteim támogatást kapjanak. Egyszer szeretnék elmenni az Egyesült Arab Emírségekbe, hogy ott állítsak fel magyar rekordokat. Remélem egyszer teljesül az álmom. Örülök, hogy a Heim Pál Gyermekkórházban is szórakoztathattam a gyerekeket” – mondta László Gyula.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez