Nejének leszbikus barátnőjére féltékeny Johnny Depp?

Az 52 éves színész 30 éves neje azt állította a bíróság előtt, hogy férje a fejéhez vágta a mobiltelefont a veszekedés hevében. Erre hivatkozva kérte a házasság felbontását, alig 15 hónap után. A bíróság el is rendelte, hogy Johnny Deppnek távol kell maradnia nejétől.

De min veszekedtek? Erről Amber Heard nem beszélt. Csak annyit mondott, hogy Johnny Deppnek közismerten alkohol- és kábszerproblémái voltak. Való igaz: az előző nej, a francia Vanessa Paradis is kifogásolta ezt. A pletykalapok persze nem hagyták annyiban. Kutatni kezdtek ,és találtak is valami érdekeset: Amber Heard korábban összeházasodott leszbikus partnerével, Tasya Van Ree-vel.

Akkoriban még nem volt legális az azonos neműek házastársi kapcsolata. Ezért a pár arra kérte az esküvőn résztvevő barátokat, hogy tartsák titokban az eseményt. Ez meg is történt. Állítólag Johnny Depp sem tudott róla, amikor oltár elé vezette a fiatal színésznőt. Később ugyan az ifjú feleség bevallotta ezt a kapcsolatot, de arra hivatkozott: ennek már vége! Ám Johnny Deppnek azzal kellett szembesülnie: ez korántsincs így. A leszbikus pár rendszeresen találkozgat – különösen akkor, amikor a színész külföldön forgat. Johnny Depp jelenleg is Portugáliában dolgozik, miközben a társasági oldalakon képek jelennek meg az ifjú párról: nejéről és annak barátnőjéről

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez