Johnny Deppnek távol kell tartania magát nejétől!

A képembe vágta a mobiltelefont! – mondta a világhírű színész válófélben levő felesége. Amber Heard maga is szakmabeli és jóval fiatalabb férjénél. Házasságuk mindössze 15 hónapig tartott.

A feleség ügyvédje a bíróságon azt állította: az elmúlt hónapokban rendszeres volt a fizikai erőszak, illetve az azzal való fenyegetőzés Johnny Depp otthonában. A színész nem volt jelen a bíróságon, mert épp egy filmet forgat Portugáliában. Ügyvédje azt állította: a feleség nem akar mást, mint előnyös pénzügyi szerződést még a válás kimondása előtt. A bíróság végül is olyan döntést hozott, hogy Johnny Deppnek távol kell tartania magát nejétől.

A színész korábbi házasságából született lánya nagy sikert aratott legutóbb Cannes-ban, ahol a filmfesztivál legszebb húsz év alatti szereplőjének választották meg a fotósok. Depp korábbi felesége, a francia Vanessa Paradis is többször panaszkodott arról, hogy férje olykor elviselhetetlenül erőszakos. Akkoriban a lapok arról írogattak, hogy Johnny Depp a kábítószer hatása alatt áll, és ezért nem képes fékezni a dühkitöréseit. Most Amber Heard többször is kihívta a rendőrséget, de nem találtak semmilyen bűncselekményekre utaló jelet. A bíróságon viszont a válófélben levő feleség egy fényképet mutatott, mely szeme alatt kék foltokkal ábrázolja. Az életemet is féltettem!- nyilatkozta Amber Heard, aki 15 hónapos házasság után válni akar Johnny Depptől.

Kép: Wikimedia Commons

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez