A rendszerváltás és kormányfője – izgalmas új könyv Antall Józsefről

Antall Józsefről jelentetett meg izgalmas tanulmánykötetet a L’Harmattan Könyvkiadó. Nemcsak a rendszerváltó miniszterelnökről, de a rendszerváltás izgalmas koráról is sok újat tudhat meg az olvasó.

Jeszenszky Géza, az Antall kormány volt külügyminisztere, és Egedy Gergely történész volt a vendége annak a könyvbemutatónak, melyen a rendszerváltás legendás miniszterelnöke, Antall József életéről, szerepéről és sok izgalmas összefüggésről szóló kötetet bemutatták. Címe: Antall József, a rendszerváltoztató miniszterelnök.

„Élőben kell látni és hallgatni Antall József beszédeit, hogy a személyiségének kisugárzása érezhető legyen” – mondta Jeszenszky Géza. Ezt már megtehetjük, hiszen az interneten rengeteg anyag elérhető. Persze sok más izgalmas összefüggésre csak akkor derül igazán fény, ha elolvassuk a tanulmányokat – írja a vilagszam.hu.

A könyv – mely a Pallas Athéné Domus Animae alapítvány támogatásával született – igazi letehetetlen olvasmány a történelem és a politika iránt érdeklődőknek, egyben tisztelgés a 20 évvel ezelőtt elhunyt első szabadon választott magyar miniszterelnök előtt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez