Sültcsirkés dobozban töltheted a mobilod

Az indiai KFC olyan csirkés dobozt vezetett be, amivel evés közben töltheted a mobilod.

A jól ismert gyorsétteremlánc indiai üzleteiben megjelent az úgynevezett „Watt A Box”, ami segít a mai kor egyik legnagyobb problémáján: tölti a merülő mobilt. A vállalkozások általában szeretik az ilyen fejlesztéseket, mert így több terméket tudnak eladni – ezért is vállalta be a KFC Indiában ezt az újítást. Van, aki modern robotokat telepít üzletébe, hogy divattanácsot adjanak, és van, aki sünökkel vonzza a vevőket.

Sokak szerint azonban a KFC újítása elég bizarr. Íme az 5 az 1-ben kajás doboz, amivel tölteni lehet evés közben a mobilt. Szerintünk igen hasznos, mert, valljuk be, ha már beülünk valahová, kihasználjuk az ingyen Wifit. A dobozhoz egy kábel is jár természetesen, tehát azt sem kell magunknál tartani. Íme a promóciós videó:

A “Watt A doboz” vagy a jövő technológiák egyik úttörője lesz, vagy csak egy letűnő marketingfogás marad, ki tudja? Az biztos, hogy egyre többen beszélnek a KFC újításáról, így még talán máshol is beindítják. Eddig elég sikeres tehát a terv. Így legalább nem csak a hasunkat tölthetjük tele, de a mobilunk aksiját is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez