A robottelefon lehet az új barátod

A robotmobil hívást indít, sétál, beszél, táncol, és az új legjobb barátod lehet.

Miközben Japánban az emberi népesség csökken és elöregszik, a robotlakosság folyamatosan nő. Az óriási KARUTAS harci robotokon, vagy a SoftBank háztartási robotjain kívül minden évben újabb robotfejlesztések jelennek meg, bár egy cég reményei szerint a jövő évtől egy pici, okos, mechanikus kétlábú felülmúlja majd őket.

Bemutatjuk az imádnivaló RoBoHoN-t, melyet a Sharp hozott létre, hogy megelőzze versenytársait a mobiltelefon-piacon. A mobilnak számos lenyűgöző funkciója van, és különleges karaktert kapott. Hogy lásd, milyen csodálatos ez a kis fickó, nézd meg az oldal alján a videót!1011-e1444134738111

A RoBoHoN tervezője a híres professzor és robotikai mérnök, Takahasi Tomotaka, és a mibil a tervek szerint 2016 első felében jelenik meg. Magassága 19,5 cm, tömege 390 gramm. A robotmobil számos funkcióval büszkélkedhet, beleértve azt is, hogy a bejövő hívásokat egy aranyos „TELEFON”, vagyis „bejövő hívása van” felkiáltással jelzi.

e382ade383a3e38397e38381e383a31
Mi más lehetne jobb eszköz a japán nyelv megtanulásához, mint egy aranyos, japán nyelven beszélő robot, mely elfér a zsebben?
1021
A RoBoHoN hátán egy kéthüvelykes képernyő van, olyan rendszerrel, ami támogatja a 3G-t és az LTE-t is.
106
Elülső oldalán egy beépített kamera és a kivetítő projektor kapott helyet.

Nos, a RoBoHoN lehet, hogy nem olyan kompakt, mint más okostelefonok a piacon, de azok számára, akik imádják a kis karokat és lábakat, nem okozhat csalódást. Ezen kívül a robot kiváló hang- és arcfelismerővel rendelkezik, és mindig jelzi az új üzeneteket tulajdonosának, kérésünkre pedig hívást is indít. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy a robottelefon mennyibe fog kerülni, de valószínűleg nem lesz olcsó mulatság.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez