Az iszlamista terroristák levágták áldozataik nemi szervét és a szájukba dugták

Horrorvideót akartak készíteni az iszlamista terroristák a párizsi Bataclan színházban tavaly novemberben. Ezért néhány áldozatukat brutálisan megcsonkították: kiszúrták a szemüket, levágták a nemi szervüket és a szájukba dugták.

A nők nemi szervét késsel szurkálták össze. A propagandavideó végül is nem jött össze, de a helyszínre érkező rendőrök sírtak és elhányták magukat. Minderről beszámoltak a francia vizsgálóbizottság előtt, de az nem tette közzé ezeket a borzalmas részleteket, nehogy muzulmánellenes hangulat alakuljon ki Franciaországban.

A brit bulvárlap, a Daily Mail exkluzív anyaga azoknak a francia rendőröknek a vallomására támaszkodik, akik a parlamenti vizsgálóbizottság előtt elmondták: mit láttak a Bataclan színház második emeletén, ahol az iszlamista terroristák a túszokat tartották. A terrorakciónak végül is 89 halottja volt a színházban. Néhány áldozat holttestét nem adták ki a családoknak – minden valószínűség szerint a borzalmas csonkítások miatt.

Franciaországban minden iszlamista merénylet után tartani lehet attól, hogy iszlámellenes hangulat alakul ki. A tegnapi nizzai merénylet után Francois Hollande köztársasági elnök ezért is hangsúlyozta: az iszlamista terrorizmust a központjában is támadni fogják! Vagyis Szíriában és Irakban, ahol az Iszlám Állam vezérei a terrorakciókat szervezik a Közel-Keleten és Európában is.

Franciaországban több mint ötmillió muzulmán él, döntő többségük elítéli az iszlamista terrort. Az elhárítás szerint a muzulmán közösség 1-2%-a fogékony az iszlamista propagandára. A belső elhárítás főnöke szerint 400-500 olyan katonája van az Iszlám Államnak Franciaország területén, aki francia állampolgár, de megjárta Szíria, Irak vagy Afganisztán kiképző tereit és bármikor készen áll egy öngyilkos terrorakcióra – mint amilyen legutóbb Nizzában volt.

Kép: A Bataclan a támadás másnapján (Wikipedia)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez