Eva Longoria megmondta, miért nem szavaz Trumpra

Az elmúlt hetek, hónapok eseményei azt mutatják, hogy igenis fontos kifejteni, mi a baj egy rasszista, nőgyűlölő elnökjelölttel – mondja a színésznő.

Eva Longoriának látszólag nem kellett kétszer mondani, hogy menjen neki Trumpnak. Az alábbi beszédből kiderül: nagyon is személyes számára az, ahogyan az elnökjelölt nyilatkozik emberekről az Egyesült Államokban – írja a Huffington Post.

Donald Trump bűnözőknek és erőszakolóknak nevezte a mexikói bevándorlókat, sőt egy falat is akart emelni Amerika déli határán – hiszen a falak (és kerítések) rendszerint működnek. Erre reflektált a színésznő beszédében a Demokraták Nemzeti Konferenciáján (DNC), ahol Hillary Clinton mellett állt ki.

Elmondta, hogy kilencedik generációs amerikai és Texasból származik, ami régen Mexikó része volt, így családja „soha sem lépte át a határt, a határ lépett át rajtuk.”  Kitért arra, hogy veterán apját így Trump végtére is bűnözőnek és erőszakolónak nevezte. Amikor pedig kinevetett egy fogyatékos riportert, azzal Longoria testvérét is kinevette. Sőt, amikor Trump „veszélyesnek” nevezte azt, ha egy feleség dolgozik is, akkor nem csak magát a színésznőt, hanem anyját is megsértette.

A vádak pedig helytállnak. Donald Trump számtalanszor bizonyította már be rasszista és hímsoviniszta voltát. A kérdés csak az, hogy vajon ezt választják-e az amerikai szavazók.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez